White Collar Boxing Event

Voorwaarden deelname White Collar Boxing event

Deelname White Collar Boxing event

Om goed voorbereid de ring in te gaan begint de voorbereiding een jaar voor het nieuwe event dat plaats zal vinden begin april 2020. We zoeken 18 ondernemers uit omgeving Rotterdam die willen knokken voor het goede doel en met elkaar trainen op boksschool TYR Boxing. Om een teamverband en saamhorigheidsgevoel te creëren streven wij om minimaal 2x per week met elkaar te trainen. De trainingseenheid wordt geleidelijk opgebouwd met door een trainingsplan die speciaal is ontwikkeld voor drukke zakenmensen met mogelijke aanpassing voor de boksers. De boksers moeten medisch goedgekeurd worden door een sportarts bij een SMA.

Het goede doel van 2019 is Stichting Lymph&Co. Zij steunt grensverleggend onderzoek om de behandeling van lymfklierkanker te verbeteren. Lymph&Co gelooft in innovatie als oplossing voor de huidige maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid. De sleutel hiervoor is excellentie: de beste ideeën van de beste onderzoekers bieden de beste oplossingen voor mens en maatschappij. Lymph&Co is een initiatief van Bernhard van Oranje en is een zelfstandige stichting met een ANBI status.

White Collar Boxing heeft in 2 jaar al €138.398 bij elkaar geknokt en elk jaar wordt het event steeds mooier en professioneller. De boksers boksen met hoofdbescherming, dikke bokshandschoenen 18 oz en worden begeleid door officiële gecertificeerde bokstrainers.

Om deel te nemen doe je mee met de trainingen op boksschool TYR Boxing in Rotterdam Ommoord. Naast alle trainingen met andere ondernemers zijn er ook workshops, netwerk- sportactiviteiten en een pre bokswedstrijd bij het No Knock Out bij de club TYR Boxing.

 • Pre selectie juni 2019 (meer informatie na aanmelding via mail)
 • Trainingsprogramma sept 2019 tm april 2020 White Collar Boxing Event
  ma, wo en vr 07.00 – 08.15 uur. Twee minimale trainingsmomenten. Ook mogelijkheid voor een aangepast programma voor deelnemers van ver buiten Rotterdam.
 • Training van Marichelle de Jong en andere gelicentieerde bokstrainers
 • November deelname (voorronde) No Knock Out bij TYR Boxing
 • Mogelijkheid aansluiting Rotterdams Netwerk en activiteiten
 • Eigen donatiepagina
 • Workshops jureren en blessure preventie en voeding
 • Bezoek bij een boksgala
 • Eigen Bokstenue
 • Last but least een ONVERGETELIJKE ERVARING!!! Kosten trainingsprogramma va sept 2019 €1500 excl. btw
  Kosten  VIP tafel 8 personen €2500 excl. btw