White Collar Boxing Event

Recordopbrengst van €72.148,-

Een geslaagde avond met recordopbrengst!

Na maanden van voorbereiding en weken van intensieve training was het afgelopen vrijdag dan eindelijk zo ver. De vijfde editie van het White Collar Boxing Event in Worldhotel Wings.

De avond was in jaren ’20 en ‘30 stijl met een knipoog naar de Netflix serie Peaky Blinders. De zaal zag er fantastisch uit met de grote boksring in het midden. De stoere vliegtuigtrap waar de boksers vanaf kwamen met hun zelfgekozen opkomstnummer. Mooi gedekte tafels, prachtige gastvrouwen en heren. De bar van Loopuyt met heerlijke gin-cocktails en je kon zelfs geknipt en geschoren worden door Rotterdam Barbers.

Maar de avond ging pas echt van start toen de stem van ringspeaker Ray Martin door de luidsprekers klonk. “Let’s get ready to rumble!” De boksers waren gespannen en vol adrenaline, maar wat hebben ze het fantastisch gedaan. Negen spannende wedstrijden van allerlei niveaus vulden de avond. Stuk voor stuk zijn het winnaars!

Samen hebben deze helden gevochten tegen lymfeklierkanker en hebben het recordbedrag van €72.148,- ingezameld voor Lymph&Co. We zijn weer een klein stapje dichterbij om deze ziekte knock out te slaan.

Inmiddels zijn de eerste plannen voor de volgende editie alweer in de maak. Dat betekent ook dat we weer op zoek gaan naar nieuwe ondernemers die willen knokken voor het goede doel.

Ben jij geïnspireerd geraakt en wil jij volgend jaar ook deze uitdaging aangaan? Begin alvast te trainen bij TYR Boxing. Neem dan contact op met Marichelle de Jong via email info@whitecollarboxing.nl