White Collar Boxing Event

Boksclinic

BOKSCLINICS: BOKSEN ALS TEAMBUILDING OF CHALLENGE
Heb je zin om een keer iets anders te doen met je vrienden of ben je op zoek naar een
nieuwe manier om de relatie met collega’s te versterken? Dan is een boksclinic wat voor jou!
Boksen is namelijk erg geschikt als leuke challenge met vrienden of als originele vorm van teambuilding.

BOKSTRAINING ALS CLINIC VOOR IEDEREEN
De boksclinics, of boksworkshops, van White Collar Boxing zijn een uniek manier om kennis te maken met het boksen. De clinics worden gegeven door de Rotterdamse bokskampioene Marichelle de Jong. Deze voormalige Europees kampioene is door de Nederlandse Boks Bond (NBB) gekwalificeerd als bokstrainer. Marichelle de Jong geeft dagelijks bokstraining en boksles aan uiteenlopende groepen mensen waarbij ze altijd rekening houdt met iemands (gebrek aan) ervaring en talent.
Ook wordt van tevoren altijd gevraagd of je iets specifieks wil benadrukken of toevoegen tijdens de clinic. Door deze persoonlijke aanpak is een boksclinic van Marichelle de Jong, founder van White Collar Boxing voor elke groep geschikt, ongeacht leeftijd en fitheid.  De clinics vinden plaats op de door jou gewenste locatie of bij TYR Boxing Rotterdam Ommoord.

INHOUD VAN DE CLINIC
De clinic begint met een welkom en een introductie door Marichelle de Jong. Daarna volgt de warming-up waarbij de bokshouding, het voetenwerk en de stoten worden geoefend.
Dan gaan de bokshandschoenen aan en worden er stoten gezet op elkaars handschoenen. Tevens wordt er een manier geleerd om jezelf te verdedigen. De boksles gaat verder met krachtoefeningen en spelboksen. Hierbij is het de bedoeling dat men punten scoort door de tegenstander te raken zonder zelf geraakt te worden.
Dit gebeurt, mits de clinic plaatsvindt in de Rotterdamse boksschool TYR Boxing, in de boksring. Aan het eind van de clinic mag iedereen zich naar hartelust uitleven op een bokszak. De clinic wordt afgesloten met een cooling-down.

Zin gekregen om te boksen?
Neem dan direct contact op met Marichelle de Jong, TYR Boxing voor een prijsopgaaf of om een afspraak te maken. Mail naar info@tyrboxing.nl of bel met 06-22 12 05 09.