De laatste dagen voor het event?

Vrijdag is het dan eindelijk zo ver. De 5e editie van het White Collar Boxing Event! Deze jubileum editie zullen we groots uitpakken. Wij hebben de handen ineengeslagen om jullie echt een onvergetelijke boksavond te bezorgen en samen lymfeklierkanker knock-out te slaan!

Knokken tegen lymfeklierkanker
18 stoere ondernemers zijn de afgelopen 6 weken helemaal klaargestoomd om vrijdag goed voorbereid de ring in te gaan. Zij hebben een bikkelhard trainingsprogramma doorlopen onder leiding van een groep ervaren bokstrainers.

De vechtlust van de amateurboksers staat symbool voor het gevecht dat duizenden Nederlanders dagelijks leveren tegen lymfklierkanker. Ongeveer 1 op de 50 personen krijgt helaas die diagnose. Dat zijn alleen in Nederland al 4.000 nieuwe pati?nten per jaar en dit aantal neemt nog steeds toe.

Meer dan 1.000 van hen overleven, zelfs met intensieve behandeling, deze ziekte niet. Dat moet beter! Dat k?n beter! Daar is echter veel geld voor nodig. Geld om meer onderzoek te kunnen doen naar lymfklierkanker en goede behandelingsmogelijkheden. White Collar Boxing zet zich daarom met passie in voor stichting Lymph&Co, opgericht door Prins Bernhard van Oranje.


Programma:

Locatie:?World Hotel Wings, airport Rotterdam-The Haque. Gratis parkeren in garage van het hotel. Deuren gaan open om 18 uur voor het publiek.? Opening start om 18.45 door ringspeaker Ray Martin. Programma eindigt om 24.00 uur.

Partij 1: Emily Koning vs Vivian van t Zelfde
Partij 2: Remco Lange vs Guido Mangert
Partij 3: Pavle Beslic vs Omar de Graaff

Partij 4: Ivo Martens vs Sander vd Ploeg
Partij 5: Marcel Jongmans vs Roel Waals
Partij 6: Hilda Vuijk vs Marjolein Visser

Partij 7: Ruud van Beek vs Franklin vd Zijde
Partij 8: Aad Aaldijk vs Sander vd Sluis
Partij 9: Chris Kamp? vs Roger Kool