Aftellen naar het White Collar Boxing Event

Nog 7 weken en dan is het zo ver! Het White Collar Boxing event. 18 gemotiveerde ondernemers gaan knokken tegen lymfeklierkanker!

Deze week start het trainingsprogramma, zodat de boksers helemaal klaargestoomd worden voor de wedstrijd! De weg ernaar toe is zwaar, maar misschien nog wel mooier dan de wedstrijd zelf. De boksers zullen namelijk heel veel met elkaar gaan trainen in en we hebben in afgelopen edities al mooie vriendschappen zien ontstaan! De boksers gaan tot 6 april 3 tot 4 keer per week aan de slag met elkaar en met ervaren trainers en trainers die in opleiding zijn. Naast de trainingen zijn er workshops over voeding, fysiologie en jurering, ?zodat iedereen helemaal topfit is op 6 april.

Het is voor de boksers nog onbekend wie hun tegenstander gaat zijn, ze weten alleen dat het iemand is met hetzelfde boksniveau . Zo kunnen ze zich focussen op de weg ernaar toe in plaats van op hun tegenstander. Tijdens de introductieochtend voor de trainers en boksers merkten we dat iedereen daar natuurlijk wel supernieuwsgierig naar is. Maar nog even geduld, want dat wordt pas op het laatste moment bekend gemaakt. Nu ligt eerst de focus op het trainen!

Iedereen zet zich volledig in zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Lymph & Co. Het Lymph & Co fonds zet zich in om lymfeklierkanker de wereld uit te helpen. Wist je dat 1 op de 50 mensen tegen deze ziekte vechten? Dat zijn 4.000 nieuwe diagnoses per jaar. Ook nu nog sterven er 1.000 mensen per jaar aan lymfeklierkanker. Er is nog veel te weinig aandacht voor onderzoek en dat is de reden dat we hier geld voor inzamelen! Dat doen de bokers door zelf geld in te zamelen en door sponsoren die tafels langs de ring kunnen aanschaffen.

Alle donaties gaan rechtstreeks naar het Lymph & Co fonds. Help jij ook mee om lymfeklierkanker Knock Out te slaan? Doneer hier.

De komende weken leer je een aantal van de boksers beter kennen in hun reis naar 6 april tijdens het White Collar Boxing Event. Blijf het event volgen en vergeet niet te doneren!

  1. Voor de ondernemers onder ons.. Reserveer een VIP-tafel voor 8 personen tijdens het event t.w.v. ?2500,- excl BTW. De gehele avond wordt er heerlijke gerechten en exclusieve wijnen en dranken geserveerd. Onze partner Loopuyt Gin zorgt voor de gin tonics welke door charmante dames rondgebracht wordt.

Tafels om de ring zijn gereserveerd voor de sponsors. Wil jij hier ook op de beste plekken zitten? Word dan een?gold, silver of brons-sponsor!